Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

Az egyik vasutas tesztje pozitív lett, ezért leállt a balatonfenyvesi kisvasút. A teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat a Mávinform közlése szerint.

Leállt a balatonfenyvesi kisvasút a Mávinform közlése szerint, mert az egyik dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett. A Balatonfenyvesi Gazdasági Vasút teljes vonalán Balatonfenyves és Somogyszentpál között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Két pótlóbusz közlekedik a vonatok helyett:

  • az egyik Balatonfenyves és Somogyszentpál között, Imremajort és Pálmajort nem érintve,
  • a másik járat Balatonfenyves-Imremajor-Pálmajor útvonalon közlekedik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vasút

kisvasút