Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

Az egyik vasutas tesztje pozitív lett, ezért leállt a balatonfenyvesi kisvasút. A teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat a Mávinform közlése szerint.

Leállt a balatonfenyvesi kisvasút a Mávinform közlése szerint, mert az egyik dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett. A Balatonfenyvesi Gazdasági Vasút teljes vonalán Balatonfenyves és Somogyszentpál között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Két pótlóbusz közlekedik a vonatok helyett:

  • az egyik Balatonfenyves és Somogyszentpál között, Imremajort és Pálmajort nem érintve,
  • a másik járat Balatonfenyves-Imremajor-Pálmajor útvonalon közlekedik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vasút

kisvasút