Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett egy vasutas koronavírus-tesztje: leállt a közlekedés ezen a vonalon

Az egyik vasutas tesztje pozitív lett, ezért leállt a balatonfenyvesi kisvasút. A teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat a Mávinform közlése szerint.

Leállt a balatonfenyvesi kisvasút a Mávinform közlése szerint, mert az egyik dolgozó koronavírus-tesztje pozitív lett. A Balatonfenyvesi Gazdasági Vasút teljes vonalán Balatonfenyves és Somogyszentpál között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Két pótlóbusz közlekedik a vonatok helyett:

  • az egyik Balatonfenyves és Somogyszentpál között, Imremajort és Pálmajort nem érintve,
  • a másik járat Balatonfenyves-Imremajor-Pálmajor útvonalon közlekedik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vasút

kisvasút