Ez a változás sokakat érint: vonat helyett csak buszok járnak ezen a szakaszon januárig

MTI   
  Megosztom
Ez a változás sokakat érint: vonat helyett csak buszok járnak ezen a szakaszon januárig

A buszok néhány település kivételével nem a vasútállomásoknál, hanem a főúton érintett autóbusz-megállókban állnak meg, tájékoztatott a Mávinform.

Január 8-ig közlekednek pótlóbuszok Székesfehérvár és Balatonfüred között a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon - tájékoztatott a Mávinform. Az észak-balatoni vasútvonal Szabadbattyán és Balatonfüred közötti szakaszának villamosítása miatt

A buszok néhány település kivételével nem a vasútállomásoknál, hanem a főúton érintett autóbusz-megállókban állnak meg.

Helyettük Székesfehérvárig a menetrend szerinti elővárosi és távolsági vonatokkal lehet eljutni, onnét pedig pótlóbuszokkal tovább utazni Balatonfüred, illetve Aszófő felé. Az utasok a tapolcai gyorsvonatok helyett a Balaton és Tópart InterCity vonatokkal is utazhatnak a Déli pályaudvarról Lepsényig. A vonatokról Lepsénynél lehet átszállni a Balatonfüredre tartó pótlóbuszokra, melyek Balatonakarattyánál érik el az északi partot.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autóbusz

pótlóbusz

közlekedés

székesfehérvár

balatonfüred

vonat