Animációs videó készült Szegedről: így tisztelegnek a város előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Animációs videó készült Szegedről: így tisztelegnek a város előtt

A karácsonyfa alatt, csomagokból előbújó helyi nevezetességekkel kíván kellemes ünnepeket a szegedi Zengo szoftverfejlesztő cég - írja a delmagyarország.hu.

Nehéz évet zárunk, de ideje, hogy teljesen átadjuk magunk az ünnepeknek, a családnak és a szeretetnek! Reméljük, hogy ez a kisfilm is hozzáad a karácsonyi hangulathoz, és segít erőt meríteni a következő évhez!

– írták a készítők.

Hozzátették, hogy Szeged városa előtt is így szeretnének tisztelegni. A videóban olyan nevezetes épületek bukkanak fel, mint a dóm, a zsinagóga, az Anna-fürdő, vagy éppen a Szegedi Tudományegyetem épülete.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

videó

szeged

ünnep

animáció