Animációs videó készült Szegedről: így tisztelegnek a város előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Animációs videó készült Szegedről: így tisztelegnek a város előtt

A karácsonyfa alatt, csomagokból előbújó helyi nevezetességekkel kíván kellemes ünnepeket a szegedi Zengo szoftverfejlesztő cég - írja a delmagyarország.hu.

Nehéz évet zárunk, de ideje, hogy teljesen átadjuk magunk az ünnepeknek, a családnak és a szeretetnek! Reméljük, hogy ez a kisfilm is hozzáad a karácsonyi hangulathoz, és segít erőt meríteni a következő évhez!

– írták a készítők.

Hozzátették, hogy Szeged városa előtt is így szeretnének tisztelegni. A videóban olyan nevezetes épületek bukkanak fel, mint a dóm, a zsinagóga, az Anna-fürdő, vagy éppen a Szegedi Tudományegyetem épülete.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

videó

szeged

ünnep

animáció