Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

HelloVidék   
  Megosztom
Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

Mintegy száz közlekedési tábla tűnik el éves szinten Békés megyében a Magyar Közút által kezelt szakaszokról. A lopás és a jelzések hiánya már balesetet is okozott - írta meg a beol.hu.

Békésben éves szinten 100-110 közlekedési tábla tűnik el

- számolt be a portálnak Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Ahogy a lap írja, értesüléseik szerint,

Az osztályvezető kiemelte, ma már nem alumínium, hanem horganyzott acéllemez vagy rétegelt fa táblákat használnak, korábban, az alumíniumlemezes táblák idejében még több lopás volt tapasztalható. Feljelentést leginkább a tilalmi és veszélyt jelző, tehát érdemi súllyal bíró tábláknál, vagy meghatározott érték feletti táblák esetében tesznek.

A cikk itt folytatódik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésbiztonság

közlekedési tábla

tábla

jelzés

büntetés

rendőrség