Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

HelloVidék   
  Megosztom
Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

Mintegy száz közlekedési tábla tűnik el éves szinten Békés megyében a Magyar Közút által kezelt szakaszokról. A lopás és a jelzések hiánya már balesetet is okozott - írta meg a beol.hu.

Békésben éves szinten 100-110 közlekedési tábla tűnik el

- számolt be a portálnak Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Ahogy a lap írja, értesüléseik szerint,

Az osztályvezető kiemelte, ma már nem alumínium, hanem horganyzott acéllemez vagy rétegelt fa táblákat használnak, korábban, az alumíniumlemezes táblák idejében még több lopás volt tapasztalható. Feljelentést leginkább a tilalmi és veszélyt jelző, tehát érdemi súllyal bíró tábláknál, vagy meghatározott érték feletti táblák esetében tesznek.

A cikk itt folytatódik.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésbiztonság

közlekedési tábla

tábla

jelzés

büntetés

rendőrség