Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

HelloVidék   
  Megosztom
Születésnapokra lopják a közlekedési táblákat: jelzések hiánya már balesetet is okozott Békésben

Mintegy száz közlekedési tábla tűnik el éves szinten Békés megyében a Magyar Közút által kezelt szakaszokról. A lopás és a jelzések hiánya már balesetet is okozott - írta meg a beol.hu.

Békésben éves szinten 100-110 közlekedési tábla tűnik el

- számolt be a portálnak Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Ahogy a lap írja, értesüléseik szerint,

Az osztályvezető kiemelte, ma már nem alumínium, hanem horganyzott acéllemez vagy rétegelt fa táblákat használnak, korábban, az alumíniumlemezes táblák idejében még több lopás volt tapasztalható. Feljelentést leginkább a tilalmi és veszélyt jelző, tehát érdemi súllyal bíró tábláknál, vagy meghatározott érték feletti táblák esetében tesznek.

A cikk itt folytatódik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésbiztonság

közlekedési tábla

tábla

jelzés

büntetés

rendőrség