Milliárdokból autóbuszflotta: kényelmesebb lesz a közlekedés a megyeszékhelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Milliárdokból autóbuszflotta: kényelmesebb lesz a közlekedés a megyeszékhelyen

Megújul Veszprém autóbuszflottája: 28 szóló és 14 csuklós autóbusz áll forgalomba decemberben. A járművek összértéke mintegy 3,9 milliárd forint. A teljes hosszban alacsonypadlós, MAN EfficientHybrid modullal kiegészített MAN Lion's City autóbuszokat a cég 7 év alatt fejlesztette ki. A buszok utas- és vezetőtéri klímaberendezéssel, hővédő fóliával, belső hangos utastájékoztató berendezéssel lesznek ellátva.

Teljesen megújul Veszprém autóbuszflottája decemberben. Negyvenkét új dízelbusz érkezik a városba, amelyek mind felszereltségükben, mind környezetvédelmi szempontból megfelelnek a kor követelményeinek - közölte a járműveket gyártó MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. buszüzletág-igazgatója pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján, tudósít az MTI.

28 szóló és 14 csuklós autóbusz áll majd forgalomba decemberben Veszprémben, a járművek összértéke mintegy 3,9 milliárd forint. A teljes hosszban alacsonypadlós, MAN EfficientHybrid modullal kiegészített MAN Lion's City autóbuszokat a cég 7 év alatt fejlesztette ki.

A járművek az Euro 6d környezetvédelmi norma követelményeinek megfelelő 9 literes dízelmotorral üzemelnek, amelyek teljesítménye változattól függően 280-360 lóerő. A városban zajló nagyberuházások, mint az uszoda, a tornászgyakorló, a 8-as déli elkerülő út építése mellett nagyon fontos a napi szinten igénybe vehető szolgáltatások minőségének, köztük a közösségi közlekedés színvonalának javítása.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém

közlekedés

autóbuszflotta

busz

autóbusz-közlekedés

dízel

környezetbarát