Milliárdokból autóbuszflotta: kényelmesebb lesz a közlekedés a megyeszékhelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Milliárdokból autóbuszflotta: kényelmesebb lesz a közlekedés a megyeszékhelyen

Megújul Veszprém autóbuszflottája: 28 szóló és 14 csuklós autóbusz áll forgalomba decemberben. A járművek összértéke mintegy 3,9 milliárd forint. A teljes hosszban alacsonypadlós, MAN EfficientHybrid modullal kiegészített MAN Lion's City autóbuszokat a cég 7 év alatt fejlesztette ki. A buszok utas- és vezetőtéri klímaberendezéssel, hővédő fóliával, belső hangos utastájékoztató berendezéssel lesznek ellátva.

Teljesen megújul Veszprém autóbuszflottája decemberben. Negyvenkét új dízelbusz érkezik a városba, amelyek mind felszereltségükben, mind környezetvédelmi szempontból megfelelnek a kor követelményeinek - közölte a járműveket gyártó MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. buszüzletág-igazgatója pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján, tudósít az MTI.

28 szóló és 14 csuklós autóbusz áll majd forgalomba decemberben Veszprémben, a járművek összértéke mintegy 3,9 milliárd forint. A teljes hosszban alacsonypadlós, MAN EfficientHybrid modullal kiegészített MAN Lion's City autóbuszokat a cég 7 év alatt fejlesztette ki.

A járművek az Euro 6d környezetvédelmi norma követelményeinek megfelelő 9 literes dízelmotorral üzemelnek, amelyek teljesítménye változattól függően 280-360 lóerő. A városban zajló nagyberuházások, mint az uszoda, a tornászgyakorló, a 8-as déli elkerülő út építése mellett nagyon fontos a napi szinten igénybe vehető szolgáltatások minőségének, köztük a közösségi közlekedés színvonalának javítása.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém

közlekedés

autóbuszflotta

busz

autóbusz-közlekedés

dízel

környezetbarát