Őrület, mi van az M7-esen: baleset miatt torlódik a forgalom a Balaton felé

MTI   
  Megosztom
Őrület, mi van az M7-esen: baleset miatt torlódik a forgalom a Balaton felé

Három autó összeütközött szombat reggel az M7-es autópálya kifelé vezető szakaszán, Érdnél - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Mostanra már befejezték az M7-esen a helyszínelést, de még tart a torlódás.

Befejezték az M7-es kivezető szakaszának 18-as kilométerénél történt baleset helyszínelését a rendőrök, a forgalom ismét zavartalanul haladhat - közölte a rendőrség honlapján. A balesetben az első információk szerint nem sérült meg senki.

Az Útinform tájékoztatása szerint sokan haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé. Érd térségében telítettek a sávok, helyenként araszol a kocsisor. A korábban történt baleset helyszínelését befejezték, a kialakult torlódás azonban még tart - írták.

Címlapfotó illusztráció: MTI / Czimbal Gyula

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m7-es autópálya

balaton

baleset

dugó

torlódás