Nem kell messzire utazni a tengerparti hangulatért: ilyen most Szeged szabadstrandja

HelloVidék   
  Megosztom
Nem kell messzire utazni a tengerparti hangulatért:  ilyen most Szeged szabadstrandja

Még egy olyan szellemes szlogent is kitaláltak neki, mint az, hogy „Lapos – Magasan a legjobb!” De azért persze közel sem ez a legnagyobb fejlesztés, ami történt a partszakasszal. Mutatjuk!

Tavaly még a vízminőség miatt nem volt értelme kialakítani egy szabadstrandot a Tisza folyón - írja a Szeged.hu. Idén viszont minden összeállt, páratlan hangulatú szabadstrand nyílt a szegedi parton.

Harmincmillió forintból valósította meg a Szegedi Rendezvény és Médiaközpont a beruházást. A területet közművesítették, konténer wc-ket, zuhanyzókat és öltözőket alakítottak ki, szemétgyűjtőket és bójasorokat telepítettek, hogy mindenki kulturált körülmények között pihenhessen a vízparton:

  • 245 méter vízvezetéket,
  • 265 méter csatornát,
  • 280 méter áram kábelt építettek be.

Több, mint 2000 köbméter földet mozgattak meg, két betonoszlopot is kiraktak a partra és egy 3,5 méter mély nyomott szennyvíz akna is elkészült. A Laposon százötven napozóágy, ötven „természetes napernyő” alatt várja a strandolni, pihenni vágyó szegedieket.

A végeredmény pedig magáért beszél:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza part

szeged

nyaralás

fürdés

szabadstrand