Tragédiával indult a kánikulai vasárnap ebben a városban: lezuhant egy siklóernyős

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával indult a kánikulai vasárnap ebben a városban: lezuhant egy siklóernyős

Hajdúszoboszló környékén lezuhant egy siklóernyőző. Az eddigi információk szerint a férfi megsérült, ezért kórházba vitték.

A siklóernyős június 20-án reggel zuhant le Hajdúszoboszló környékén - adja hírül a Haon. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a zuhanást. A helyszínre mentőhelikoptert riasztottak, a balesethez a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult. A rendőrség eddigi információi szerint a 46 éves férfi megsérült, ezért a mentők kórházba vitték.

A rendőrség jelenleg vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

hajdúszoboszló

siklóernyő