Iszonyú mázli, hogy nem lett tömegbaleset: videón egy audis elképesztő ámokfutása

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyú mázli, hogy nem lett tömegbaleset: videón egy audis elképesztő ámokfutása

A felvételt egy motoros kamerája rögzítette, és jól látható rajta, hogy az audis olyan előzésbe kezdett, amiből nem tudott visszatérni a sávjába. Centiken múlt, hogy nem lett hatalmas baleset a felelőtlen előzésből. A videó magáért beszél...

Megdöbbentő felvételt juttatott el egy motoros egy audisnak a 8-as főúton, a csehbányai elágazás előtt történő előzéséről a Bp-i Autósokhoz.

A felvételt a motoros kamerája rögzítette vasárnap, és jól látható rajta, hogy az audis olyan előzésbe kezdett, amiből nem tudott visszatérni a sávjába. Centiken múlt, hogy nem lett hatalmas baleset a felelőtlen előzésből.

A felvétel magáért beszél. Gyakorlatilag az összes szemből érkező autóst közvetlen életveszélybe sodorta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autó

száguldozás

ámokfutás

motoros

autós

videó

felvétel

baleset

szerencse