Iszonyú mázli, hogy nem lett tömegbaleset: videón egy audis elképesztő ámokfutása

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyú mázli, hogy nem lett tömegbaleset: videón egy audis elképesztő ámokfutása

A felvételt egy motoros kamerája rögzítette, és jól látható rajta, hogy az audis olyan előzésbe kezdett, amiből nem tudott visszatérni a sávjába. Centiken múlt, hogy nem lett hatalmas baleset a felelőtlen előzésből. A videó magáért beszél...

Megdöbbentő felvételt juttatott el egy motoros egy audisnak a 8-as főúton, a csehbányai elágazás előtt történő előzéséről a Bp-i Autósokhoz.

A felvételt a motoros kamerája rögzítette vasárnap, és jól látható rajta, hogy az audis olyan előzésbe kezdett, amiből nem tudott visszatérni a sávjába. Centiken múlt, hogy nem lett hatalmas baleset a felelőtlen előzésből.

A felvétel magáért beszél. Gyakorlatilag az összes szemből érkező autóst közvetlen életveszélybe sodorta.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autó

száguldozás

ámokfutás

motoros

autós

videó

felvétel

baleset

szerencse