Tragédiával indult a vasárnap: szörnyethalt a biciklis a nagyváros kerékpárútján

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tragédiával indult a vasárnap: szörnyethalt a biciklis a nagyváros kerékpárútján

Vasárnapra virradóra, éjjel fél 2 előtt balesetet szenvedett Szeged-Szőregen egy kerékpáros, eddig ismeretlen okokból a Szerb utcán lévő kerékpárúton az egyik kanyarban egy fának ütközött. A férfi a helyszínen az életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Halálos kerékpáros baleset történt vasárnapra virradóra Szegeden, tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között éjjel fél 2 előtt Szeged-Szőregen a Szerb utcán lévő kerékpárúton egy biciklis az egyik kanyarban egy fának ütközött, és leesett a bicikliről. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja

- tudatta Szabó Szilvia százados.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

biciklis

tragédia

baleset

szeged

csongrád-csanád megye

haláleset

megyeszékhely

szőreg

szeged-szőreg