Ismét felbukkant egy horrorkaraván az M0 autóúton: a rendőrség azonnal intézkedett

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét felbukkant egy horrorkaraván az M0 autóúton: a rendőrség azonnal intézkedett

Egy román járműszerelvényt intettek ki a rendőrök 2021. július 12-én délelőtt. A személygépkocsiból és utánfutóból álló karaván az M0 autóúton haladt, amikor az egyenruhások a 19-es kilométerszelvényben kiszúrták.

A méréssel is alátámasztott 800 kilogrammnyi túlsúlyhoz nagyban hozzájárult, hogy az utánfutón szállított jármű roskadásig volt pakolva különféle dobozokkal, árukkal. A sofőrt 500 ezer forintra bírságolták, a járműszerelvényt leparkoltatták, útját csak a szabálytalanság megszüntetését követően folytathatta.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

járműszerelvény

horrorkaraván

rendőrség