Ismét felbukkant egy horrorkaraván az M0 autóúton: a rendőrség azonnal intézkedett

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét felbukkant egy horrorkaraván az M0 autóúton: a rendőrség azonnal intézkedett

Egy román járműszerelvényt intettek ki a rendőrök 2021. július 12-én délelőtt. A személygépkocsiból és utánfutóból álló karaván az M0 autóúton haladt, amikor az egyenruhások a 19-es kilométerszelvényben kiszúrták.

A méréssel is alátámasztott 800 kilogrammnyi túlsúlyhoz nagyban hozzájárult, hogy az utánfutón szállított jármű roskadásig volt pakolva különféle dobozokkal, árukkal. A sofőrt 500 ezer forintra bírságolták, a járműszerelvényt leparkoltatták, útját csak a szabálytalanság megszüntetését követően folytathatta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

járműszerelvény

horrorkaraván

rendőrség