Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

HelloVidék   
  Megosztom
Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán. A Bors információi szerint a Kossuth-díjas színész nem adta meg az elsőbbséget az Újvárosi utcában. A helyiek szerint ez egy igen veszélyes kereszteződés, szinte hetente történik baleset.

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán, Kossuth-díjas színész. Korábban a rendőrség azt írta, a 35-ös számú főút irányába tartó autó vezetője a kereszteződésnél a STOP-tábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőn nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés miatt megsérült. A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.

A Bors megkereste Bezerédi Zoltánt, aki nem akart nyilatkozni, azt írták, vélhetően még a baleset hatása alatt áll.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

bezerédi zoltán