Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

HelloVidék   
  Megosztom
Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán. A Bors információi szerint a Kossuth-díjas színész nem adta meg az elsőbbséget az Újvárosi utcában. A helyiek szerint ez egy igen veszélyes kereszteződés, szinte hetente történik baleset.

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán, Kossuth-díjas színész. Korábban a rendőrség azt írta, a 35-ös számú főút irányába tartó autó vezetője a kereszteződésnél a STOP-tábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőn nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés miatt megsérült. A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.

A Bors megkereste Bezerédi Zoltánt, aki nem akart nyilatkozni, azt írták, vélhetően még a baleset hatása alatt áll.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

bezerédi zoltán