Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

HelloVidék   
  Megosztom
Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész: vidéken történt a baleset

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán. A Bors információi szerint a Kossuth-díjas színész nem adta meg az elsőbbséget az Újvárosi utcában. A helyiek szerint ez egy igen veszélyes kereszteződés, szinte hetente történik baleset.

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán, Kossuth-díjas színész. Korábban a rendőrség azt írta, a 35-ös számú főút irányába tartó autó vezetője a kereszteződésnél a STOP-tábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőn nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés miatt megsérült. A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.

A Bors megkereste Bezerédi Zoltánt, aki nem akart nyilatkozni, azt írták, vélhetően még a baleset hatása alatt áll.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

bezerédi zoltán