Négy autó karambolozott a főúton: három személy is megsérült a balesetben

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Négy autó karambolozott a főúton: három személy is megsérült a balesetben

Négy autó rohant egymásba ma délután a 82-es főúton Csesznek és Zirc között. A közúti baleset Imremajor környékén történt, ahol egy Győr felől érkező autó áttért a szemközti sávba, és három másik gépkocsival ütközött. Hárman megsérültek, az útlezárás miatt forgalomelterelésre számíthatnak az arra utazók: a rendőrök Zirc felől Nagyesztergár, Győr felől Csesznek felé terelik a forgalmat.

Négy autó ütközött péntek délután a 82-es főúton Csesznek és Zirc között, a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az útszakaszt, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman megsérültek

- tette hozzá Csizmadiáné Kucsera Katalin.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közút

csesznek

győr

zirc

nagyesztergár

személygépkocsi

karambol