Szörnyű tragédia történt az autópályán: négyen meghaltak a balesetben

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az autópályán: négyen meghaltak a balesetben

Négyen meghaltak egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután, közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült. A balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel a Budapest felé vezető 131-es kilométernél. A balesetben - a jelenlegi adatok szerint - négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

A korábbi tájékoztatás szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó.

A rendőrség szombat este azt írta: a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel.

A balesetben - a jelenlegi adatok szerint - négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja. Az útszakaszt a rendőrség szombat este teljes szélességében lezárta, kerülni a 6-os és a 63-as út felé lehet.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közút

m6 autópálya

haláleset

mentőhelikopter

rendőrség

tolna megye

tolna megyei rendőr főkapitányság