Tömeges tragédia lehetett volna belőle: videón a sofőr ámokfutása az M1-en

HelloVidék   
  Megosztom
Tömeges tragédia lehetett volna belőle: videón a sofőr ámokfutása az M1-en

Megdöbbentő esetet rögzített a napokban a Magyar Közút autópályákat figyelő kamerája. Egyedül az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy nem történt súlyos tragédia a sofőr hektikus sávváltogatásából.

Nemrég az M1-es autópályán rögzítette a kameránk, ahogy a belső sávban haladó jármű elé bevágódott a külső sávból egy autós

- írja az Instagramon közölt videóban a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Előbbi, hogy elkerülje az ütközést, félre rántotta a kormányt, de elvesztette az uralmat a járműve felett és belecsapódott a külső sávon haladó kamionba és felborult. Az az autós, aki az egész esetet kiváltotta, ő pedig még éppen meg tudott állni és el tudta kerülni a nagyobb erejű ütközést. Szerencsére nem lett tragikus kimenetelű a baleset, viszont így is két könnyű sérült lett.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút nonprofit zrt.

baleset

tragédia

autópálya

m1-es autópálya

m1