Tömeges tragédia lehetett volna belőle: videón a sofőr ámokfutása az M1-en

HelloVidék   
  Megosztom
Tömeges tragédia lehetett volna belőle: videón a sofőr ámokfutása az M1-en

Megdöbbentő esetet rögzített a napokban a Magyar Közút autópályákat figyelő kamerája. Egyedül az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy nem történt súlyos tragédia a sofőr hektikus sávváltogatásából.

Nemrég az M1-es autópályán rögzítette a kameránk, ahogy a belső sávban haladó jármű elé bevágódott a külső sávból egy autós

- írja az Instagramon közölt videóban a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Előbbi, hogy elkerülje az ütközést, félre rántotta a kormányt, de elvesztette az uralmat a járműve felett és belecsapódott a külső sávon haladó kamionba és felborult. Az az autós, aki az egész esetet kiváltotta, ő pedig még éppen meg tudott állni és el tudta kerülni a nagyobb erejű ütközést. Szerencsére nem lett tragikus kimenetelű a baleset, viszont így is két könnyű sérült lett.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút nonprofit zrt.

baleset

tragédia

autópálya

m1-es autópálya

m1