Lángokban áll a vidéki szálloda: videón mutatjuk a döbbenetes képsorokat

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban áll a vidéki szálloda: videón mutatjuk a döbbenetes képsorokat

Tűz keletkezett a zalakarosi Hunguest Hotel Freya ötödik emeletén szerdán délelőtt fél tizenegy körül az egyik szobában. A szállodában teljes terjedelmében égett egy ötödik emeleti szoba, a tűz három másik szobát és a felettük lévő műfüves rekreációs területet is elérte.

Az lángok elfojtására a II., kiemelt fokozatú riasztásnak megfelelően a zalakarosi és a nagykanizsai, valamint a pacsai hivatásos tűzoltók vonultak ki, de kiérkezésük előtt a szálloda egyik vendége, egy nyugdíjas szekszárdi tűzoltó már elkezdte megszervezni a beavatkozást, az épület kiürítését, ennek során 60 személy hagyta el a szállodát, írja a zaol.hu.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zalakaros

szálloda

tűz

tűzoltók

megyei katasztrófavédelem

videó