Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

A szemétszállító sofőrje nem vette észre a kerékpáron közlekedő idős embert, akit először elgázolt majd áthajtott rajta a hatalmas járművel Budakeszin. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette.

Az idős férfi biciklivel akart átmenni a zebrán, a piros jelzést azonban nem vette észre, ezért elsodorta a kukásautó Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Háznál - számol be a tragikus balesetről a Life.

Meg nem erősített információk szerint a szemétszállító autó elgázolta, majd (mivel nem vette észre) áthajtott az idős férfin, aki 88-90 éves lehetett. A szemétszállító autó vezetője azt mondta, csak egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg csak később. A szemtanúk szerint a szemétszállító kocsi szabályosan félbevágta az idős férfi testét.

Az idős férfinek esélye sem volt túlélni a balesetet, a helyszínen életét vesztette.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

tragédia

budakeszi