Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

A szemétszállító sofőrje nem vette észre a kerékpáron közlekedő idős embert, akit először elgázolt majd áthajtott rajta a hatalmas járművel Budakeszin. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette.

Az idős férfi biciklivel akart átmenni a zebrán, a piros jelzést azonban nem vette észre, ezért elsodorta a kukásautó Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Háznál - számol be a tragikus balesetről a Life.

Meg nem erősített információk szerint a szemétszállító autó elgázolta, majd (mivel nem vette észre) áthajtott az idős férfin, aki 88-90 éves lehetett. A szemétszállító autó vezetője azt mondta, csak egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg csak később. A szemtanúk szerint a szemétszállító kocsi szabályosan félbevágta az idős férfi testét.

Az idős férfinek esélye sem volt túlélni a balesetet, a helyszínen életét vesztette.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

tragédia

budakeszi