Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Brutális tragédia: kukásautó gázolt halálra egy idős férfit Budakeszin

A szemétszállító sofőrje nem vette észre a kerékpáron közlekedő idős embert, akit először elgázolt majd áthajtott rajta a hatalmas járművel Budakeszin. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette.

Az idős férfi biciklivel akart átmenni a zebrán, a piros jelzést azonban nem vette észre, ezért elsodorta a kukásautó Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Háznál - számol be a tragikus balesetről a Life.

Meg nem erősített információk szerint a szemétszállító autó elgázolta, majd (mivel nem vette észre) áthajtott az idős férfin, aki 88-90 éves lehetett. A szemétszállító autó vezetője azt mondta, csak egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg csak később. A szemtanúk szerint a szemétszállító kocsi szabályosan félbevágta az idős férfi testét.

Az idős férfinek esélye sem volt túlélni a balesetet, a helyszínen életét vesztette.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

tragédia

budakeszi