Döbbenetes, ahogy a szántáson száguld a főút helyett: videón mutatjuk a "ralisofőrt"

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, ahogy a szántáson száguld a főút helyett: videón mutatjuk a ralisofőrt

Nagyon sürgős dolga lehetett annak a sofőrnek, aki képtelen volt pár percet várni Győr közelében a 82-es főúton, és inkább a szántáson száguldott tovább.

A főút Győrhöz és Győrújbaráthoz közeli szakaszán aszfaltoztak, néhány percet várni kellett volna a továbbhaladáshoz. A Kisalföld tette közzé a videót, amelyen jól látszik, hogy akad, aki nem bír még ennyit sem kivárni...

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ámokfutó

sofőr

győr-moson-sopron megye

győrújbarát

közúti közlekedés

győr

győrújbarát

videó