Horrorbaleset: öten meghaltak Abonynál egy kisbuszban

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset: öten meghaltak Abonynál egy kisbuszban

Összeroncsolódott egy kisbusz, miután egy kamionnal ütközött az M4-es autóút 89-es kilométerénél, a Pest megyei Abony közelében.

Öten meghaltak egy balesetben, amely Abony térségében történt szeőtember 24-én, péntek délután. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kamionba hátulról beleütközött egy kistehergépkocsi,

Az érintett útszakaszon a rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, a forgalmat a 86-os kilométernél, Abony irányába a 3122-es számú útra terelik – olvasható a közleményben.

MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter


Fotó: MTI/Lakatos Péter

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedési baleset

abony