Horrorbaleset: öten meghaltak Abonynál egy kisbuszban

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset: öten meghaltak Abonynál egy kisbuszban

Összeroncsolódott egy kisbusz, miután egy kamionnal ütközött az M4-es autóút 89-es kilométerénél, a Pest megyei Abony közelében.

Öten meghaltak egy balesetben, amely Abony térségében történt szeőtember 24-én, péntek délután. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kamionba hátulról beleütközött egy kistehergépkocsi,

Az érintett útszakaszon a rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, a forgalmat a 86-os kilométernél, Abony irányába a 3122-es számú útra terelik – olvasható a közleményben.

MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter


Fotó: MTI/Lakatos Péter

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedési baleset

abony