Őrület, mi történik ma az utakon: mutatjuk, mire számíthatnak az autósok

HelloVidék   
  Megosztom
Őrület, mi történik ma az utakon: mutatjuk, mire számíthatnak az autósok

Baleset miatt szombat reggel lezárták a 31-es főutat Jászberény elkerülő szakaszán - közölte az Útinform honlapján. A balesetben kisbusz kamionnal ütközött. Kerülni a településen keresztül lehet. Felújítási munkák, balesetek, forgalomelterelés, torlódások zavarják a közúti közlekedést országosan szombaton délelőtt. Mutatjuk, mire számítsanak.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Lébény térségében a 145-ös és a 142-es km között, felújítási munka miatt, külső és leálló sáv terelést építettek ki. Emiatt a 144-es Lébény pihenőhely sem használható. A korlátozás idején torlódásra, lassabb haladásra kell számítani. Aki teheti, a 160-as Mosonmagyaróvár csomópontban térjen le a pályáról az 1-es főút felé, írja az utinform.hu

Az 5-ös főúton, Dabas belterületén a 40-es km-nél egy személyautó kisteherautóval karambolozott. A forgalom irányonként váltakozva halad.

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé vezető oldalon Nagytétény térségében a 13-as és a 11-es km között burkolat felújítást végeznek a két belső sáv zárásával. Ez idő alatt torlódásra, hosszabb menetidőre készüljenek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közút

baleset

forgalomelterelés

útinform

felújítási munkák

karambol

torlódás