Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

Nyolc személyautó ütközött össze az M51-es autóútról az M5-ös sztráda felé tartó szakaszon. A Magyar Közút autópálya-kamerája rögzítette a szerda délutáni csúcsforgalomban bekövetkezett tömegkarambolt.

A szerda délutáni csúcsban a nagy forgalom miatt torpant meg a kocsisor, amire nem számítottak a nagyobb sebességgel érkező autósok, így dominószerűen kezdtek egymásba menni a járművek.

Az egyik autós éppen azzal okozott balesetet, hogy az ütközés elkerülése érdekében kivágott jobbra a sorból, ahol viszont oldalba talált egy szabályosan közlekedő autóst, osztotta meg a Magyar Közút a felvételt a balesetről.

A balesetben hárman könnyebben megsérültek, de ezúttal nem történt nagyobb baj. A Magyar Közút mindazonáltal arra figyelmeztet, hogy ez csak a szerencsén múlt, és nagyobb körültekintéssel, megfelelő követési távolság tartásával lehet megelőzni a hasonló baleseteket, amelyek egyre gyakoribbá válnak. Legutóbb nem egészen egy hete, szintén az M1-esen négy autó ment egymásba, igaz, ott egy fékhiba is közrejátszott a tömeges ütközésben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút

baleset

m5

autópálya

tömegkarambol

ütközés

közlekedési baleset