Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

Nyolc személyautó ütközött össze az M51-es autóútról az M5-ös sztráda felé tartó szakaszon. A Magyar Közút autópálya-kamerája rögzítette a szerda délutáni csúcsforgalomban bekövetkezett tömegkarambolt.

A szerda délutáni csúcsban a nagy forgalom miatt torpant meg a kocsisor, amire nem számítottak a nagyobb sebességgel érkező autósok, így dominószerűen kezdtek egymásba menni a járművek.

Az egyik autós éppen azzal okozott balesetet, hogy az ütközés elkerülése érdekében kivágott jobbra a sorból, ahol viszont oldalba talált egy szabályosan közlekedő autóst, osztotta meg a Magyar Közút a felvételt a balesetről.

A balesetben hárman könnyebben megsérültek, de ezúttal nem történt nagyobb baj. A Magyar Közút mindazonáltal arra figyelmeztet, hogy ez csak a szerencsén múlt, és nagyobb körültekintéssel, megfelelő követési távolság tartásával lehet megelőzni a hasonló baleseteket, amelyek egyre gyakoribbá válnak. Legutóbb nem egészen egy hete, szintén az M1-esen négy autó ment egymásba, igaz, ott egy fékhiba is közrejátszott a tömeges ütközésben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút

baleset

m5

autópálya

tömegkarambol

ütközés

közlekedési baleset