Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló felvételen mutatjuk a tömegkarambolt: sorra mentek egymásba az autók

Nyolc személyautó ütközött össze az M51-es autóútról az M5-ös sztráda felé tartó szakaszon. A Magyar Közút autópálya-kamerája rögzítette a szerda délutáni csúcsforgalomban bekövetkezett tömegkarambolt.

A szerda délutáni csúcsban a nagy forgalom miatt torpant meg a kocsisor, amire nem számítottak a nagyobb sebességgel érkező autósok, így dominószerűen kezdtek egymásba menni a járművek.

Az egyik autós éppen azzal okozott balesetet, hogy az ütközés elkerülése érdekében kivágott jobbra a sorból, ahol viszont oldalba talált egy szabályosan közlekedő autóst, osztotta meg a Magyar Közút a felvételt a balesetről.

A balesetben hárman könnyebben megsérültek, de ezúttal nem történt nagyobb baj. A Magyar Közút mindazonáltal arra figyelmeztet, hogy ez csak a szerencsén múlt, és nagyobb körültekintéssel, megfelelő követési távolság tartásával lehet megelőzni a hasonló baleseteket, amelyek egyre gyakoribbá válnak. Legutóbb nem egészen egy hete, szintén az M1-esen négy autó ment egymásba, igaz, ott egy fékhiba is közrejátszott a tömeges ütközésben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút

baleset

m5

autópálya

tömegkarambol

ütközés

közlekedési baleset