Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

A halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset helyszínén, Lébény területénél a belső sávban rendőri irányítás mellett haladhatnak a járművek. Az áldozatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. saját halottjának tekinti.

Egy bolgár kamionos nem vette figyelembe az előrejelzéseket, így a Magyar Közút közleménye szerint szinte fékezés nélkül csapódott bele egy ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóba, amivel egy munkaterületet biztosítottak az autópályán. A kamion becsapódása felborította és nekitolta a festési munkálatokat végző teherautót egy lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző járműnek, írja a police.hu.

A Magyar Közút a saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert.

Az érintett útszakaszon a rendőrség a belső sávot megnyitotta a közlekedők részére, amelyet rendőri irányítás mellett vehetnek igénybe. A baleset következtében megközelítőleg kilenc kilométeres torlódás alakult ki, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy türelmesen, kellő körültekintéssel és fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

tragédia

magyar közút

m1-es autópálya

kamion

rendőrség