Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

A halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset helyszínén, Lébény területénél a belső sávban rendőri irányítás mellett haladhatnak a járművek. Az áldozatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. saját halottjának tekinti.

Egy bolgár kamionos nem vette figyelembe az előrejelzéseket, így a Magyar Közút közleménye szerint szinte fékezés nélkül csapódott bele egy ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóba, amivel egy munkaterületet biztosítottak az autópályán. A kamion becsapódása felborította és nekitolta a festési munkálatokat végző teherautót egy lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző járműnek, írja a police.hu.

A Magyar Közút a saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert.

Az érintett útszakaszon a rendőrség a belső sávot megnyitotta a közlekedők részére, amelyet rendőri irányítás mellett vehetnek igénybe. A baleset következtében megközelítőleg kilenc kilométeres torlódás alakult ki, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy türelmesen, kellő körültekintéssel és fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

tragédia

magyar közút

m1-es autópálya

kamion

rendőrség