Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az M1-esen: kamion csapódott a pályamunkások közé

A halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset helyszínén, Lébény területénél a belső sávban rendőri irányítás mellett haladhatnak a járművek. Az áldozatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. saját halottjának tekinti.

Egy bolgár kamionos nem vette figyelembe az előrejelzéseket, így a Magyar Közút közleménye szerint szinte fékezés nélkül csapódott bele egy ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóba, amivel egy munkaterületet biztosítottak az autópályán. A kamion becsapódása felborította és nekitolta a festési munkálatokat végző teherautót egy lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző járműnek, írja a police.hu.

A Magyar Közút a saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert.

Az érintett útszakaszon a rendőrség a belső sávot megnyitotta a közlekedők részére, amelyet rendőri irányítás mellett vehetnek igénybe. A baleset következtében megközelítőleg kilenc kilométeres torlódás alakult ki, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy türelmesen, kellő körültekintéssel és fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

tragédia

magyar közút

m1-es autópálya

kamion

rendőrség