Ilyet még nem láttunk! Gigászi monstrum húzott el az égen: videón mutatjuk a gépet

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk! Gigászi monstrum húzott el az égen: videón mutatjuk a gépet

Lampért Gábor a város szélén, a határban örökítette meg Pápa északkeleti részén, Pápa -Nagygyimót között a monstrumot. Veszprém felől, a Bakony felett haladt Pápa város légterében és tovább a világ legnagyobb repülőgépe, az Antonov An–225 Mrija típusú, termetes jármű Magyarország légterében.

A Lampért Gábor által közzétett felvételen jól látszik az óriásgép jellegzetes formája: hat tekintélyes hajtóműve húzza a csíkot a levegőben. Információk szerint Kazahsztán legnagyobb városából, Almatiból repült az írországi Shannonba szerdán, amikor is, 13 óra magasságában az elképesztő felvétel készült róla hazánk fölött. Azt nem tudni, pontosan mit vitt, vagy milyen szállítmányért repült a gép.

Nagyon örültem, hogy megörökíthettem a repülőt

- mondta el Lampért Gábor.

Címlapkép: Lampért Gábor

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lampért gábor

repülőgép

páoa

almati

videó

monstrum

shannon