Ilyet még nem láttunk! Gigászi monstrum húzott el az égen: videón mutatjuk a gépet

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk! Gigászi monstrum húzott el az égen: videón mutatjuk a gépet

Lampért Gábor a város szélén, a határban örökítette meg Pápa északkeleti részén, Pápa -Nagygyimót között a monstrumot. Veszprém felől, a Bakony felett haladt Pápa város légterében és tovább a világ legnagyobb repülőgépe, az Antonov An–225 Mrija típusú, termetes jármű Magyarország légterében.

A Lampért Gábor által közzétett felvételen jól látszik az óriásgép jellegzetes formája: hat tekintélyes hajtóműve húzza a csíkot a levegőben. Információk szerint Kazahsztán legnagyobb városából, Almatiból repült az írországi Shannonba szerdán, amikor is, 13 óra magasságában az elképesztő felvétel készült róla hazánk fölött. Azt nem tudni, pontosan mit vitt, vagy milyen szállítmányért repült a gép.

Nagyon örültem, hogy megörökíthettem a repülőt

- mondta el Lampért Gábor.

Címlapkép: Lampért Gábor

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lampért gábor

repülőgép

páoa

almati

videó

monstrum

shannon