Vigyázat, apokaliptikus képsorok következnek: 40-en oltották az óriási tüzet

MTI   
  Megosztom
Vigyázat, apokaliptikus képsorok következnek: 40-en oltották az óriási tüzet

Hétfőn este kigyulladt, és teljes terjedelmében lángolt a tamási termálfürdő tetőszerkezete. A tüzet végül megfékezték, csaknem 40 tűzoltó vett részt az oltásban.

Eloltották a tamási termálfürdő tetőszerkezetében hétfő este keletkezett tüzet - közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő. Köves Péter elmondta, hogy a mintegy ötszáz négyzetméter felületű tető burkolata és szigetelése égett. Az oltásban hat csaknem negyven tűzoltó vett részt, gépjárműfecskendővel oltották a lángokat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

fürdő

tamási termálfürdő

termálfürdő

tamási

tűzoltóság

tolna megye

katasztrófavédelem