Szünetel a határforgalom ezen a közúti határátkelőhelyen: erre érdemes kerülni

MTI   
  Megosztom
Szünetel a határforgalom ezen a közúti határátkelőhelyen: erre érdemes kerülni

Szünetel a határforgalom a tiszabecsi közúti határátkelőhelyen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az ukrán határőrizeti szerv arról tájékoztatott, hogy informatikai hiba miatt nem tudják fogadni a járműveket az ukrán oldalon, a szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán

- áll a közleményben.

A rendőrség azt javasolja, hogy az Ukrajnába utazók - a várakozás elkerülése érdekében - válasszák a záhonyi, a beregsurányi, a barabási vagy a lónyai közúti határátkelőhelyet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tiszabecs

határátkelő

határátkelőhely

határátlépés

utazás

rendőrség