Életveszélyes az ország egyik legnépszerűbb vidéki kilátója: nem tudni, mi lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Életveszélyes az ország egyik legnépszerűbb vidéki kilátója: nem tudni, mi lesz

Statikai problémák miatt kellett lezárni azt a népszerű kilátót, amely a Mecsek déli részén, a Pécs hegyvidék részének közelében található. A hírt a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség osztotta meg honlapján.

Az Éger-tetői kilátó a Nyugat-Mecsekben található Égervölgy közelében. A Biokom közlése szerint az illesztéseknél vannak problémák, a szakmérnöki vélemény után pedig azonnal lezárták a környék egy legnépszerűbb kilátóhelyét.

A hivatalos szakvélemény megérkezése után a társaság javítási, felújítási szakvéleményt kér majd, amit egy pályáztatási folyamat követ – ezért egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig lesz lezárva az Éger-tetői kilátó.

14-15 éves épületről van szó

AZ Éger-tetőt 2007-ben tették rendbe, amikor pihenőhelyet és játszóhelyet is kialakítottak. A padok, asztalok és esőbeállók közelében egy kétszintes fából készült, kis tetővel ellátott kilátót is felépítettek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

Éger-tető

mecsek

kilátó

életveszélyes