Szörnyű baleset az autópályán: tömegkarambolt okozott a büntetőfékezés +videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset az autópályán: tömegkarambolt okozott a büntetőfékezés +videó

Péntek délután 17 óra előtt az M7-es autópályán Letenye felé vezető oldalán, Tárnok térségében a 23-as kilométernél két autó ütközött büntetőfékezés miatt.  A büntetőfékező jármű sofőrje az információk szerint elhagyta a helyszínt. A Magyar Közút egy néhány nappal korábbi esetről közzétett egy videót, amelyben jól látszik, ahogy több autó egymásba szalad egy büntetőfékezés miatt.

A Magyar Kőzút Nonprofit Zrt. szerda reggel publikált a hivatalos Instagram oldalán egy néhány nappal korábbi büntetőfékezésről készült felvételt az M1-M7 közös bevezető szakaszán. Abból a videóból is jól látszik, hogy mennyire balesetveszélyes, és akár személyi sérüléssel járó esetek történhetnek ilyen helyzetekből.

Ezért határozottan kérnek mindenkit, hogy ne kövessék az ilyen autósok példáját, maguk és a többi közlekedő biztonsága érdekében.

A múlt heti büntetőfékezés videóját tanulságul tette közzé a Magyar Közút:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m7-es autópálya

letenye

büntetőfékezés

tárnok