Szörnyű baleset az autópályán: tömegkarambolt okozott a büntetőfékezés +videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset az autópályán: tömegkarambolt okozott a büntetőfékezés +videó

Péntek délután 17 óra előtt az M7-es autópályán Letenye felé vezető oldalán, Tárnok térségében a 23-as kilométernél két autó ütközött büntetőfékezés miatt.  A büntetőfékező jármű sofőrje az információk szerint elhagyta a helyszínt. A Magyar Közút egy néhány nappal korábbi esetről közzétett egy videót, amelyben jól látszik, ahogy több autó egymásba szalad egy büntetőfékezés miatt.

A Magyar Kőzút Nonprofit Zrt. szerda reggel publikált a hivatalos Instagram oldalán egy néhány nappal korábbi büntetőfékezésről készült felvételt az M1-M7 közös bevezető szakaszán. Abból a videóból is jól látszik, hogy mennyire balesetveszélyes, és akár személyi sérüléssel járó esetek történhetnek ilyen helyzetekből.

Ezért határozottan kérnek mindenkit, hogy ne kövessék az ilyen autósok példáját, maguk és a többi közlekedő biztonsága érdekében.

A múlt heti büntetőfékezés videóját tanulságul tette közzé a Magyar Közút:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m7-es autópálya

letenye

büntetőfékezés

tárnok