Szörnyű, amit tett: ittas sofőr tört össze hat autót Szombathelyen + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, amit tett: ittas sofőr tört össze hat autót Szombathelyen + Videó

Vasárnap este egy Opel Szombathelyen öt parkoló autót tört össze, majd felborult és egy szemből érkező Fordnak is nekicsúszott. Több járműben is komoly kárt okozott, több parkoló autónak a kereke is kitört.

Vasárnap kora este egy Opel személyautó haladt Szombathelyen a Váci Mihály utcában a Paragvári utca felől, amikor az autó egy balra ívelő kanyarban kisodródott, majd az út szélén álló parkoló autóknak ütközött - számolt be róla a Vaol.

A Ford vezetője elmondta, hogy próbált lehúzódni az út szélére az oldalán felé csúszó autó elől, de sajnos nem sikerült elkerülnie az ütközést. A baleset szemtanúi elmondták, hogy úgy segítették ki az Opel középkorú férfi vezetőjét a felborult járműből, aki információink szerint ittasan vezette az autót. A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, a mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni. A vétkes sofőrt a mentők kórházba szállították.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közlekedési baleset

szombathely