Szörnyű, amit tett: ittas sofőr tört össze hat autót Szombathelyen + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű, amit tett: ittas sofőr tört össze hat autót Szombathelyen + Videó

Vasárnap este egy Opel Szombathelyen öt parkoló autót tört össze, majd felborult és egy szemből érkező Fordnak is nekicsúszott. Több járműben is komoly kárt okozott, több parkoló autónak a kereke is kitört.

Vasárnap kora este egy Opel személyautó haladt Szombathelyen a Váci Mihály utcában a Paragvári utca felől, amikor az autó egy balra ívelő kanyarban kisodródott, majd az út szélén álló parkoló autóknak ütközött - számolt be róla a Vaol.

A Ford vezetője elmondta, hogy próbált lehúzódni az út szélére az oldalán felé csúszó autó elől, de sajnos nem sikerült elkerülnie az ütközést. A baleset szemtanúi elmondták, hogy úgy segítették ki az Opel középkorú férfi vezetőjét a felborult járműből, aki információink szerint ittasan vezette az autót. A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, a mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni. A vétkes sofőrt a mentők kórházba szállították.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közlekedési baleset

szombathely