Atyaég, ilyet még nem láttunk! Hatalmas tömegkarambol történt az autópályán

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég, ilyet még nem láttunk! Hatalmas tömegkarambol történt az autópályán

Három kamion, egy autószállító és hat személyautó karambolozott szombat reggel az M1-es autópályán a 140-141. kilométer között. A pályát mindenütt elborították a roncsok a helyszínen Mosonszentmiklós közelében, a látvány szörnyű katasztrófafilm forgatási helyszínére emlékeztetett. A balesethez a lébényi, győri és mosonmagyaróvári tűzoltókat riasztották.

Két beszorult sérültet a tűzoltók szabadítottak ki, Hegyeshalom felé teljesen le kellett zárni a pályát. Miután az egyik kamion az árokban kötött ki, a baleset többi résztvevőjébe rohantak bele a személyautók.

A szerb autószállító tréler a baleset következtében átszakította a két oldalt elválasztó korlátot és a szemből érkezőkkel ütközött össze, a másik oldalon. A tömegbaleset helyszíne katasztrófafilm forgatásához hasonlít, mint az a Baleset-info képeiből is kiderül.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek tömegkarambol

baleset

közúti baleset