Atyaég, ilyet még nem láttunk! Hatalmas tömegkarambol történt az autópályán

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég, ilyet még nem láttunk! Hatalmas tömegkarambol történt az autópályán

Három kamion, egy autószállító és hat személyautó karambolozott szombat reggel az M1-es autópályán a 140-141. kilométer között. A pályát mindenütt elborították a roncsok a helyszínen Mosonszentmiklós közelében, a látvány szörnyű katasztrófafilm forgatási helyszínére emlékeztetett. A balesethez a lébényi, győri és mosonmagyaróvári tűzoltókat riasztották.

Két beszorult sérültet a tűzoltók szabadítottak ki, Hegyeshalom felé teljesen le kellett zárni a pályát. Miután az egyik kamion az árokban kötött ki, a baleset többi résztvevőjébe rohantak bele a személyautók.

A szerb autószállító tréler a baleset következtében átszakította a két oldalt elválasztó korlátot és a szemből érkezőkkel ütközött össze, a másik oldalon. A tömegbaleset helyszíne katasztrófafilm forgatásához hasonlít, mint az a Baleset-info képeiből is kiderül.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek tömegkarambol

baleset

közúti baleset