Videóra vették: ketten is belerohantak a M7-es lehajtójáról kikanyarodó Peugeotba

HelloVidék   
  Megosztom
Videóra vették: ketten is belerohantak a M7-es lehajtójáról kikanyarodó Peugeotba

A balesetet okozó autós az M7-es lehajtójáról próbált ráfordulni a 7-es főútra, amikor a baleset történt. A baleset érdekessége, hogy a Peugeot sofőrje látszólag elég megfontoltan érkezett a STOP táblás kereszteződéshez. Mégis kikanyarodott.

Az eset még pénteken, 02.11-én történt, az M7-es egyik lehajtójánál, ahol a felvételen látható Peugeot sofőrje a 7-es útra szeretett volna balra kanyarodni. A Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet, ők hozták nyilvánosságra az esetet. Az olvasó még a lapnak elárulta, hogy a kamera órája nem volt átállítva téli időszámításra.

A baleset érdekessége, hogy a Peugeot sofőrje látszólag elég megfontoltan érkezett a STOP táblás kereszteződéshez. Mégis kikanyarodott, ráadásul a gyorsító sávból bement a jobbról érkező autó elé, aminek sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést és belerohant. Ezután egy futárcég autója sem tudott megállni, így az is belerohant az előtte haladó autóba

- írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

m7-es