Szörnyű tragédia történt az esti órákban: vizsgálják az eset körülményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az esti órákban: vizsgálják az eset körülményeit

Villamos gázolt el egy gyalogost Szegeden, a József Attila sugárúton hétfő este – írja az MTI a rendőrségre hivatkozva. A Szegedi Közlekedési Társaság a Facebook-oldalán tájékoztatott a tragédiáról, és részvétnyilvánítást tett közzé.

A Szegedi Közlekedési Társaság a Facebook-oldalán részvétnyilvánítást tett közzé, és a posztjukban azt is megírták, hogy a 3-as és a 4-es villamos vonalán Tarján végállomás és az Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek:

A József Attila sgt. és a Murányi utca kereszteződésében 2022.02.21-én 19:26-kor villamosunk sajnálatosan ütközött egy gyalogossal. Járművezetőnk azonnal minden tőle telhetőt megtett a sérült ellátása érdekében, azonban a kiérkező mentőszolgálat nem tudta az életét megmenteni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

gázolás

villamos

szeged

haláleset