Ide jár a legtöbb magyar: toronymagasan vezet a Balaton, íme a toplisták

HelloVidék   
  Megosztom
Ide jár a legtöbb magyar: toronymagasan vezet a Balaton, íme a toplisták

Magyarországon is akad látnivaló bőséggel, a koronavírus-járvány alatt pedig még inkább hozzászoktunk, hogy itthon járjunk el kirándulni, várost nézni vagy egyszerűen csak kipihenni magunkat. Ezek a legkedveltebb magyar úti célok között, nem meglepetés, hogy továbbra is a Balaton vezeti a toplistát.

A KOMETA Facebook közösségének tagjai toronymagasan a Balatont vagy egy tó körüli települést ajánlottak, amikor a hazai kedvenc kirándulóhelyeiről kérdezték őket. Az összesített lista mellett a legnépszerűbb városokat, hegységeket is bemutatja a Tudatos Húsevő blogposztja.

TOP 5 Balaton-parti települések:

  1. Tihany
  2. Siófok
  3. Balatonfüred
  4. Keszthely
  5. Badacsony

Városok TOP 10-es listája:

  1. Budapest
  2. Eger
  3. Visegrád
  4. Szentendre
  5. Szilvásvárad
  6. Pécs
  7. Esztergom
  8. Tata
  9. Gyula
  10. Lillafüred

TOP 5 hegységek:

  1. Mátra
  2. Bükk
  3. Bakony
  4. Mecsek
  5. Pilis

Akadtak olyan válaszadók is, akik konkrét túraútvonalat, vagy valamely folyónkat jelölték meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás belföldön

balaton-part

települések

úti célok