Bréking: 5 gyerek és egy felnőtt sérült meg Szombathelyen egy buszbalesetben + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: 5 gyerek és egy felnőtt sérült meg Szombathelyen egy buszbalesetben + Videó

A buszon két osztálynyi gyerek utazott épp, az erős fékezés miatt többen elestek és egy elválasztó biztonsági üveg is kitört az utastérben, amikor nekiestek.

Szerdán késő délelőtt egy helyijáratos autóbusz haladt Szombathelyen a Kiskar utcában a Thököly utca felé, amikor nem sokkal a megálló előtt a gyalogátkelőhelyen egy gyalogos lépett a busz elé, ami miatt a busznak hirtelen nagyot kellett fékeznie - számolt be róla a Vaol.hu. A buszon két osztálynyi gyerek utazott épp, az erős fékezés miatt többen elestek és egy elválasztó biztonsági üveg is kitört az utastérben, amikor nekiestek. A biztonsági üveg apró darabokra tört, emiatt szerencsére komolyabb sérülést nem okozott, csupán felületi sérüléseket szereztek néhányan.

A helyszínre érkező mentők végül öt gyereket és egy tanárt láttak el a helyszínen, kórházba senkit nem kellett szállítani. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja, a mentés és a helyszínelés idején rendőrök irányították a forgalmat. A helyszínre érkezett több szülő is, de ők is az első ijedtség után már látták, hogy szerencsére senkinek nem esett komoly baja, a gyerekek pedig néhány perc múlva már hősiesen mesélték a történteket a többieknek.

- olvasható a megyei lap tudósításában.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

buszbaleset

mentő

gyermekek