Bréking: 5 gyerek és egy felnőtt sérült meg Szombathelyen egy buszbalesetben + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: 5 gyerek és egy felnőtt sérült meg Szombathelyen egy buszbalesetben + Videó

A buszon két osztálynyi gyerek utazott épp, az erős fékezés miatt többen elestek és egy elválasztó biztonsági üveg is kitört az utastérben, amikor nekiestek.

Szerdán késő délelőtt egy helyijáratos autóbusz haladt Szombathelyen a Kiskar utcában a Thököly utca felé, amikor nem sokkal a megálló előtt a gyalogátkelőhelyen egy gyalogos lépett a busz elé, ami miatt a busznak hirtelen nagyot kellett fékeznie - számolt be róla a Vaol.hu. A buszon két osztálynyi gyerek utazott épp, az erős fékezés miatt többen elestek és egy elválasztó biztonsági üveg is kitört az utastérben, amikor nekiestek. A biztonsági üveg apró darabokra tört, emiatt szerencsére komolyabb sérülést nem okozott, csupán felületi sérüléseket szereztek néhányan.

A helyszínre érkező mentők végül öt gyereket és egy tanárt láttak el a helyszínen, kórházba senkit nem kellett szállítani. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja, a mentés és a helyszínelés idején rendőrök irányították a forgalmat. A helyszínre érkezett több szülő is, de ők is az első ijedtség után már látták, hogy szerencsére senkinek nem esett komoly baja, a gyerekek pedig néhány perc múlva már hősiesen mesélték a történteket a többieknek.

- olvasható a megyei lap tudósításában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

buszbaleset

mentő

gyermekek