Fontos változás a MÁV-nál: újra utazhatunk így a Balatonnál

MTI   
  Megosztom
Fontos változás a MÁV-nál: újra utazhatunk így a Balatonnál

Péntektől újra lehet utazni a Balatonnál és a Bakonyban azokkal a napijegyekkel, amelyek nemcsak vonaton, hanem buszon is érvényesek - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel. Azt írták, hogy a MÁV-Start az utóbbi években több, a belföldi turizmust ösztönző napijegyet vezetett be a legnépszerűbb területeken.

Kiemelték, hogy a Balaton24 és a Balaton72 korlátlan számú utazásra jogosít a Balaton körül. Ezek a konstrukciók kedvező ajánlatot nyújtanak a már a Balatonnál tartózkodóknak a tó partján elérhető turisztikai látványosságok felkeresésére is. Tavaly több mint 29 ezret váltottak a termékcsalád tagjaiból.

Idén a Balaton24 Duo és a Balaton72 Duo már nem elérhető

- közölték. A megújult Balaton24 és Balaton72 azonban érvényes a Volánbusznak a tó keleti partján közlekedő járataira is. Így a termékekkel körbe lehet utazni a Balatont, valamint el lehet jutni turisztikailag népszerű, vasúttal ki nem szolgált településekre is, például Tihanyba.

A MÁV Zrt. arról is írt, hogy a tavaly bevezetett Bakony napijegy az egyik legszebb viszonylaton, a Cuha völgyében futó Veszprém-Győr vasútvonalon és a Volánbusz néhány környékbeli járatán korlátlan utazási lehetőséget biztosít az érvényesség napján.

Múlt évben 1300 ilyen terméket értékesítettek

A Bakony napijegy április 15-étől június 18-áig és augusztus 29-étől október 31-éig csak szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra váltható meg, június 19-étől augusztus 28-áig azonban minden napra megvásárolható - olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

bakony

máv

utazás belföldön

vasúti közlekedés

busz