Csúnya baleset a vidéki nagyvárosban: vonat gázolt halálra egy embert

MTI   
  Megosztom
Csúnya baleset a vidéki nagyvárosban: vonat gázolt halálra egy embert

Halálos vonatgázolás miatt hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc és Eger vonalon - közölte a Mávinform hétfő reggel a Facebook-oldalán.

A Sátoraljaújhelyről a Keleti pályaudvarra tartó személyvonat Hatvannál gázolt halálra el egy embert.

Az utasok a katasztrófavédelem munkatársai segítségével más vonatokra szállnak át. A helyszínelés befejezéséig Hatvan és Hort-Csány között a vonatok csak az egyik vágányon közlekednek

- írták.

A Budapest-Hatvan-Miskolc, illetve Eger vonalon 10-15 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje

- tudatta a Mávinform.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonat

máv

vonatközlekedés

katasztrofavédelem

baleset

halálos baleset

hatvan

hort

csány