Érdemes ellenőrizni a menetrendet: vonat helyett busz jár Cegléd és Kecskemét között

MTI   
  Megosztom
Érdemes ellenőrizni a menetrendet: vonat helyett busz jár Cegléd és Kecskemét között

Nagykőrösön felsővezeték-szakadás történt, emiatt Cegléd és Kecskemét között pótlóbuszok szállítják az utasokat várhatóan 17 óráig - közölte a vasúttársaság.

A szegedi InterCity vonatok a Nyugati pályaudvar és Cegléd között nem közlekednek. A Nyugati pályaudvarról Szegedre induló 714-es számú Kodály InterCity csak Ceglédig, a Szegedről a Nyugatiba tartó 715-ös számú Paprika IC pedig csak Kecskemétig közlekedik.

Szolnok és Kecskemét között a személyvonatok nem járnak

- közölték.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vasút

vonat

menetrend

vonat menetrend

vasúti közlekedés