Vigyázat, beszakadt az úttest a vihar miatt: lezárták az utat, erre terelik el a forgalmat

MTI   
  Megosztom
Vigyázat, beszakadt az úttest a vihar miatt: lezárták az utat, erre terelik el a forgalmat

Ideiglenesen lezárták a 611-es utat Dombóvár és Kaposszekcső között, mert a csütörtökön lezúdult eső miatt az út 4-es kilométerénél beszakadt az úttest - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken. A forgalmat Mágocs és Csikóstőttős, illetve Jágónak és Nagyberki felé terelik el.

A beszakadt úttest alatt lévő átereszt várhatóan újra kell építeni, ami egy hónapot vehet igénybe, az útzárat csak ezután lehet feloldani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útlezárás

vihar

dombóvár

kaposszekcső

611-es út

beszakadás