Újabb Volánbusz-járatokon lehet kerékpárt szállítani: itt a lista mely, vidéki településeken

MTI   
  Megosztom
Újabb Volánbusz-járatokon lehet kerékpárt szállítani: itt a lista mely, vidéki településeken

Június 16-tól a korábbinál sokkal több Volánbusz járaton lehet kerékpárt szállítani. A Mátra mellett egyebek között már Aggtelekre, Szilvásváradra vagy Tiszafüredre is indul kerékpárszállító busz, de a szolgálatás bővítésnek köszönhetően megyeszékhelyek, így Eger vagy Miskolc is elérhető lesz bringás járattal.

Járatonként 3 bicikli szállítható az autóbuszok hátfalára szerelt kerékpárszállítókon. Egy útra 990 forint a kerékpárjegy. Az összecsukható kerékpárok továbbra is szállíthatók a poggyásztérben.

Idén a következő járatokon is lehet biciklit szállítani egyes megállók között:

  • 1020-as járat, Budapest–Pásztó–Mátraverebély–Salgótarján
  • 1044-es járat, Budapest–Gyöngyös–Fallóskút
  • 1045-ös járat, Budapest–Gyöngyös–Mátraháza–Kékestető
  • 1046-os járat, Budapest–Gyöngyös–Bükkszék
  • 1049-es járat, Budapest–Gyöngyös–Verpelét–Eger
  • 1050-es járat, Budapest–Gyöngyös–Eger–Mezőkövesd–Miskolc
  • 1054-es járat, Budapest–Eger–Szilvásvárad–Kazincbarcika–Aggtelek–Jósvafő
  • 1066-os járat, Budapest–Gyöngyös–Heves–Abádszalók–Karcag
  • 1068-as járat, Budapest–Gyöngyös–Heves–Tiszafüred

Fontos, buszonként legfeljebb három bicikli fér el, és nem tetszőleges megállókban lehet fel vagy leszállni kerékpárral, hanem csak előre meghatározott pontokon, hiszen a kerékpárokat a sofőr szereli föl a buszra és ő is veszi le. A szolgáltatással érintett megállók felsorolása itt érhető el. A kerékpárszállítás további feltételeiről a Volánbusz oldalán lehet tájékozódni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mátra

aggtelek

tiszafüred

szilvásvárad

eger

miskolc

kerékpár

kerékpár jegy

szállítás