Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

HelloVidék   
  Megosztom
Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára: a Budapest, Népliget autóbusz-állomásról 8 órakor Nagykanizsára induló autóbuszjárat is érinti a fürdővárost, így az utasok még kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a fővárosból a Zala megyei településre.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 budai megállóhelyen (Budapest, Petőfi híd budai hídfő; Budapest, Újbuda-központ; Budapest, Sasadi út) is lehetőséget biztosít a közlekedési társaság a fel-, illetve leszállásra. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak továbbá a Zalakaros, fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

A Volánbusz 2022. június 16-tól bevezetett menetrend-módosításának köszönhetően több közvetlen autóbuszjárat indul az ország számos pontjáról, így könnyebben elérhetővé vált a Zalakaros Gyógy- és Élményfürdő. A fejlesztés eredményeként az eddigieknél gyakrabban indulnak közvetlen autóbuszjáratok Zalakarosra a Dunántúlról. A társaság számos eljutási lehetőséget biztosít közvetlen autóbuszjárattal a térségbe, így többek között Győrből, Pápáról, Devecserről, Sümegről, Pécsről, Komlóról és Kaposvárról is lehetősége lesz a fürdőzni vágyóknak Zalakarosra eljutni a Volánbusz közvetlen autóbuszaival.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő járatokra a menetjegyek elővételben a társaság honlapján is megvásárolhatók.

Címlapkép: Volánbusz Zrt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

zalakaros

fürdőváros

közvetlen járat