Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

HelloVidék   
  Megosztom
Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára: a Budapest, Népliget autóbusz-állomásról 8 órakor Nagykanizsára induló autóbuszjárat is érinti a fürdővárost, így az utasok még kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a fővárosból a Zala megyei településre.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 budai megállóhelyen (Budapest, Petőfi híd budai hídfő; Budapest, Újbuda-központ; Budapest, Sasadi út) is lehetőséget biztosít a közlekedési társaság a fel-, illetve leszállásra. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak továbbá a Zalakaros, fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

A Volánbusz 2022. június 16-tól bevezetett menetrend-módosításának köszönhetően több közvetlen autóbuszjárat indul az ország számos pontjáról, így könnyebben elérhetővé vált a Zalakaros Gyógy- és Élményfürdő. A fejlesztés eredményeként az eddigieknél gyakrabban indulnak közvetlen autóbuszjáratok Zalakarosra a Dunántúlról. A társaság számos eljutási lehetőséget biztosít közvetlen autóbuszjárattal a térségbe, így többek között Győrből, Pápáról, Devecserről, Sümegről, Pécsről, Komlóról és Kaposvárról is lehetősége lesz a fürdőzni vágyóknak Zalakarosra eljutni a Volánbusz közvetlen autóbuszaival.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő járatokra a menetjegyek elővételben a társaság honlapján is megvásárolhatók.

Címlapkép: Volánbusz Zrt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

zalakaros

fürdőváros

közvetlen járat