Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

HelloVidék   
  Megosztom
Új járatot indít a Volánbusz: ilyen könnyen elérhető lesz a népszerű fürdőváros

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára: a Budapest, Népliget autóbusz-állomásról 8 órakor Nagykanizsára induló autóbuszjárat is érinti a fürdővárost, így az utasok még kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a fővárosból a Zala megyei településre.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 budai megállóhelyen (Budapest, Petőfi híd budai hídfő; Budapest, Újbuda-központ; Budapest, Sasadi út) is lehetőséget biztosít a közlekedési társaság a fel-, illetve leszállásra. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak továbbá a Zalakaros, fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

A Volánbusz 2022. június 16-tól bevezetett menetrend-módosításának köszönhetően több közvetlen autóbuszjárat indul az ország számos pontjáról, így könnyebben elérhetővé vált a Zalakaros Gyógy- és Élményfürdő. A fejlesztés eredményeként az eddigieknél gyakrabban indulnak közvetlen autóbuszjáratok Zalakarosra a Dunántúlról. A társaság számos eljutási lehetőséget biztosít közvetlen autóbuszjárattal a térségbe, így többek között Győrből, Pápáról, Devecserről, Sümegről, Pécsről, Komlóról és Kaposvárról is lehetősége lesz a fürdőzni vágyóknak Zalakarosra eljutni a Volánbusz közvetlen autóbuszaival.

A Budapest és Zalakaros között közlekedő járatokra a menetjegyek elővételben a társaság honlapján is megvásárolhatók.

Címlapkép: Volánbusz Zrt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

zalakaros

fürdőváros

közvetlen járat