Borzalmas buszbaleset a 8-as főúton: az eset körülményeit még vizsgálják

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Borzalmas buszbaleset a 8-as főúton: az eset körülményeit még vizsgálják

Szalagkorlátnak ütközött vasárnap kora reggel egy kisbusz a 8-as főút 35-ös és 36-os kilométere között, Öskü határában - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Sérültekről egyelőre nem lehet tudni.

Az eddigi információk alapján nem tisztázott, hogy a kisbusz miért csapódott a szalagkorlátnak. A helyszínre riasztották a rendőröket és a mentőket is, majd megkezdték a mentést. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, de az Útinform információi szerint azóta újranyitottak egy sávot a 34-es kilométernél, Székesfehérvár felé.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

baleset

buszbaleset