Kirándulást tervezel hétvégén? Mutatjuk, milyen időre számíthatsz

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulást tervezel hétvégén? Mutatjuk, milyen időre számíthatsz

Hétvégente, ha szerencsések vagyunk, kifoghatunk napsütéses, őszi napokat, amikor érdemes kimozdulni, kirándulni vagy túrázni egyet. Nézzük, mit mutatnak az előrejelzések, milyen időre számíthatunk most hétvégén.

Az időkép előrejelzése szerint, szombaton többfelé indul párásan, ködösen a nap, majd napközben a napsütést sokfelé szűrhetik fátyolfelhők, délután pedig gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék estig nem várható. A mérsékelt déli-délkeleti szélben 20 és 25 fok közé melegedhet a levegő. Szombat éjjel egy gyenge hidegfront érkezik feltámadó északnyugati széllel, elszórtan kevés esővel, záporral.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap, és csak néhol alakulhat ki futó zápor az időnként megnövekvő felhőzetből. Az élénk, erős északi-északnyugati szélben 16-22 fokot mérhetünk.

Hétfőn túlnyomóan napos, száraz idő valószínű. A délkeleti szél a Dunántúl északi felén lehet élénk, erős. A legmagasabb hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. Kedden már többfelé zavarhatják felhők a napsütést, de csak néhol alakulhat ki átmenetileg egy-egy jelentéktelen zápor. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 17-22 fokot mutathatnak a hőmérők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

kirándulás

túrázás

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás-változás