Kapitális vad: az elmúlt évtizedek legnagyobb gímbikáját terítették le a Mátrában

HelloVidék   
  Megosztom
Kapitális vad: az elmúlt évtizedek legnagyobb gímbikáját terítették le a Mátrában

Az elmúlt évtizedek legnagyobb Heves megyei gímbikáját terítették most le. A Parádi Várhegy Vadásztársaság területén, Recsk határában ejtette el Kokovai Árpád természetvédelmi felelős.

A vadász a Nimródnak elmondta: a bikát már több éve figyelte vadásztársaival együtt, megtalálták hullajtott agancsszárait is.

A korát 12 évesre becsültem, ennyinek találták a bírálaton is, a páratlan 26-os trófea tömege 11,7 kilogramm. A trófea a megyei bírálaton 231 pontot kapott, így Gödöllőn megismétlik azt; az eredmény egy hónap múlva esedékes

- tette hozzá a természetvédelmi felelős.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

szarvas

szarvasbika

gímbika

parád

heves megye