Kapitális vad: az elmúlt évtizedek legnagyobb gímbikáját terítették le a Mátrában

HelloVidék   
  Megosztom
Kapitális vad: az elmúlt évtizedek legnagyobb gímbikáját terítették le a Mátrában

Az elmúlt évtizedek legnagyobb Heves megyei gímbikáját terítették most le. A Parádi Várhegy Vadásztársaság területén, Recsk határában ejtette el Kokovai Árpád természetvédelmi felelős.

A vadász a Nimródnak elmondta: a bikát már több éve figyelte vadásztársaival együtt, megtalálták hullajtott agancsszárait is.

A korát 12 évesre becsültem, ennyinek találták a bírálaton is, a páratlan 26-os trófea tömege 11,7 kilogramm. A trófea a megyei bírálaton 231 pontot kapott, így Gödöllőn megismétlik azt; az eredmény egy hónap múlva esedékes

- tette hozzá a természetvédelmi felelős.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

szarvas

szarvasbika

gímbika

parád

heves megye