Sokkoló fotók: így "úsznak" a vidéki nagyváros utcáin az autók, a karácsonyi vásár is bezárt

MTI   
  Megosztom
Sokkoló fotók: így úsznak a vidéki nagyváros utcáin az autók, a karácsonyi vásár is bezárt

Advent harmadik vasárnapján hó helyett a víz hódította meg Debrecen utcáit. A fotón egy jármű halad az összegyűlt csapadékvízben a Benczúr Gyula utcán Debrecenben 2022. december 11-én. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint az erős szél és a sok csapadék miatt a tűzoltók segítségére volt szükség országszerte, fák dőltek ki, pincék teltek meg vízzel.

Egy jármű halad az összegyűlt csapadékvízben a Benczúr Gyula utcán Debrecenben 2022. december 11-én. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint az erős szél és a sok csapadék miatt a tűzoltók segítségére volt szükség országszerte, fák dőltek ki, pincék teltek meg vízzel.

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

A debreceni főtér jobbára üresen állt szombaton este a hatalmas esőzés miatt, csupán a Hütte maradt nyitva. A fedett vendéglátóhelyen is mindössze néhányan üldögéltek, tájékoztatott a haon.hu.

A szabadtéri korcsolyapálya is bezárt, és a szombat estére tervezett Ronda Pulcsis Kori Disco is elmaradt, mivel a jégpályán állt a víz, így balesetveszélyessé vált a korizás.

Címlapkép, fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

csapadék

okf

katasztrófavédelem

esőzés