Sokkoló fotók: így "úsznak" a vidéki nagyváros utcáin az autók, a karácsonyi vásár is bezárt

MTI   
  Megosztom
Sokkoló fotók: így úsznak a vidéki nagyváros utcáin az autók, a karácsonyi vásár is bezárt

Advent harmadik vasárnapján hó helyett a víz hódította meg Debrecen utcáit. A fotón egy jármű halad az összegyűlt csapadékvízben a Benczúr Gyula utcán Debrecenben 2022. december 11-én. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint az erős szél és a sok csapadék miatt a tűzoltók segítségére volt szükség országszerte, fák dőltek ki, pincék teltek meg vízzel.

Egy jármű halad az összegyűlt csapadékvízben a Benczúr Gyula utcán Debrecenben 2022. december 11-én. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint az erős szél és a sok csapadék miatt a tűzoltók segítségére volt szükség országszerte, fák dőltek ki, pincék teltek meg vízzel.

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

A debreceni főtér jobbára üresen állt szombaton este a hatalmas esőzés miatt, csupán a Hütte maradt nyitva. A fedett vendéglátóhelyen is mindössze néhányan üldögéltek, tájékoztatott a haon.hu.

A szabadtéri korcsolyapálya is bezárt, és a szombat estére tervezett Ronda Pulcsis Kori Disco is elmaradt, mivel a jégpályán állt a víz, így balesetveszélyessé vált a korizás.

Címlapkép, fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

csapadék

okf

katasztrófavédelem

esőzés