Átmenetileg korlátozzák a turistaforgalmat: csak így lehet túrázni Nógrádban

HelloVidék   
  Megosztom
Átmenetileg korlátozzák a turistaforgalmat: csak így lehet túrázni Nógrádban

Az Ipoly Erdő Zrt. felhívja a túrázók és erdőlátogatók figyelmét arra, hogy vadászatok zajlanak állományszabályzás céljából.

Kirándulás, túrázás előtt jó tudni, hogy milyen szabályokat kell betartanunk a meglátogatott területen. Mert bizony nem mindig járhatjuk a túraösvényeket szabadon. Ahogy arról az Ipoly Erdő Zrt. beszámolt, a turistaforgalom átmeneti korlátozása lépett életbe a Nyugat -Cserháti Erdészet területén! 2023. január 12-én a Nyugat -Cserháti Erdészet vadlétszám apasztás céljából vadászatot szervez. A pontos területeket az alábbi térképen jelölték.

A vadászatok által érintett területeken élet- és balesetvédelmi okokból, egyes turista- és erdészeti utak használata ideiglenes korlátozás alá kerülhet

- hívták fel a figyelmet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

túrázás

kirándulás

nógrád

nógrád megye