Tömegkarambol az autópályán: erre számítsanak az autósok az érintett szakaszon

HelloVidék   
  Megosztom
Tömegkarambol az autópályán: erre számítsanak az autósok az érintett szakaszon

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán 2023. január 15-én 10 óra 10 perc körül négy gépjármű – vélhetően úgynevezett ráfutásos balesetben – összeütközött, közölte a police.hu. A 118-as kilométerszelvény közelében történt a baleset, a forgalom a külső- és a leállósávon haladhat. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesettel érintett útszakaszon különösen türelmesen, toleránsan, körültekintően vezessenek!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

m1-es autópálya

közúti baleset

győr-moson-sopron megye

rendőrség

hegyeshalom