Őrült módon okozott balesetet a forgalmas autópályán: videón a döbbenetes eset

HelloVidék   
  Megosztom
Őrült módon okozott balesetet a forgalmas autópályán: videón a döbbenetes eset

Több kilométert ment forgalommal szemben egy külföldi autós az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében január 18-án, szerdán délután, a Budapest felé tartó oldalra hajtott fel szabálytalanul, közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A forgalommal szemben haladó sofőr tovább hajtott. Őt később a rendőrök elfogták. Íme a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) videója az esetről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ámokfutó

m7-es autópálya

szabálytalanság

autós

forgalommal szemben

közúti baleset

közúti közlekedés