Vonatgázolás! Ezek a járatok nem közlekednek a baleset miatt, késésekre is számítsunk

MTI   
  Megosztom
Vonatgázolás! Ezek a járatok nem közlekednek a baleset miatt, késésekre is számítsunk

Elütött egy embert a Nyugati pályaudvarról Vácra tartó vonat Dunakeszi alsó megállóhelynél, emiatt késnek a járatok a Budapest-Vác-Szob vonalon - közölte a Mávinform szerdán a honlapján.

A gázolás miatt nem közlekednek a Nyugati pályaudvarról minden óra 15 perckor Vácra induló S70-es vonatok és nem járnak a Vácról minden óra 34 perckor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonatok - tudatta a Mávinform.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máv

mávinform

vonat

vonatgázolás

járatok