Megkezdődött az áradás: ezt az útszakaszt már lezárták Nógrádban

MTI   
  Megosztom
Megkezdődött az áradás: ezt az útszakaszt már lezárták Nógrádban

A Szuha patak áradása miatt teljes szélességében lezárták a 21-es főútról Csécsére vezető utat csütörtökön Nógrád vármegyében, az út járhatatlanná vált - közölte a rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.

Buda Gábor elmondta: a napok óta tartó esőzés miatt megáradt a Szuha patak, vize kifolyt az úttestre, ezért a 21-es számú főút és Csécse község között lévő 2127-es számú összekötő utat bizonytalan ideig lezárták.

Csécse település Ecseg vagy Szarvasgede irányából közelíthető meg

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szuha patak

nógrád megye

nógrád megyei rendőr-főkapitányság

csécs

ecseg

szarvas