Hatalmas újítás a Volánbusz járatain: változik a jegyek értékesítése, rengeteg utazót érint

MTI   
  Megosztom
Hatalmas újítás a Volánbusz járatain: változik a jegyek értékesítése, rengeteg utazót érint

A bankkártyás fizetés tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát - közölte a Volánbusz, miután február 26-áig teszteli a Budapest-Baja vonalon közlekedő tíz autóbusz fedélzetén a bankkártyás jegy- és bérletvásárlást.

A közleményben kiemelték, a tavaly forgalomba állított tíz Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon vizsgálja pilot üzemben a bankkártyás fizetést, az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére. A társaság a közleményben azt kéri utasoktól, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját, a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket.

A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a kartyasfizetes@volanbusz.hu elektronikus levélcímen várja a vállalat

- tájékoztatott a Volánbusz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bankkártyás fizetés

buszok

volánbusz

baja

jegyvásárlás