Milliárdok mentek felújításra: mutatjuk, mire költötték a pénzt Nyíregyházán

MTI   
  Megosztom
Milliárdok mentek felújításra: mutatjuk, mire költötték a pénzt Nyíregyházán

Több mint egymilliárd forint európai uniós támogatásból több fontos útszakaszt újítottak fel Nyíregyházán - közölte önkormányzat.

A fejlesztés részeként 833,4 millió forintból újult meg a Korányi Frigyes utca 2650 méteren és épült ki körforgalom a Korányi - Csaló köz csomópontban. Felújították a Csaló köz két oldalán lévő járdát is, 385 méteren. Megújult emellett a Szarvas utca is 138 millió forintból, mintegy 466 méteres szakaszon. Mindkét útszakaszt érintően felújították a burkolatot, átépítették az autóbuszöblöket, áthelyeztek megállókat, akadálymentesítettek autóbuszperonokat.

A projekt célja az volt, hogy a városközpont felé vezető utakon biztonságosabb közlekedési körülményeket teremtsenek, elősegítsék az egyenletes haladást, csökkentve ezzel a várakozási időt és a környezeti terhelést. Célkitűzés volt az is, hogy az utak által érintett településrészek jobban megközelíthetővé váljanak a munkavállalók, a vállalkozások és a lakosság számára. A teljes támogatási összege a járulékos költségekkel együtt 1,121 milliárd forint volt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

támogatás

nyíregyháza

útfelújítások

útfelújítás